In het charmante, landelijk gelegen dorp ’s Gravenmoer, ligt het BourgondischHotel “Hof van ’s Gravenmoer”. Een romantisch en knus hotel waar persoonlijke aandacht en service voorop staat.

Het hotel,  grenzend aan een prachtig natuurgebied en met uitzicht op een oude boomgaard, beschikt over tien ruime, luxe kamers, waaronder twee familiekamers. In de directe omgeving vindt u de Efteling, Safaripark de Beekse Bergen, de Drunense Duinen en de Brabantse Biesbosch.

Wil je een paard kopen, maar zou je daar graag bij geholpen worden om de juiste keuze te maken, dan ben je bij Balans Hippique aan het juiste adres. Daarnaast organiseert Balans Hippique diverse clinics voor de paardenliefhebber, bv een dressuurclinic of de Balans Hippique dagen.

Tijdens de Balans Hippique dag kun je je paard door professionals laten meten aan de hand van diverse modulen om blessures te voorkomen. De Balans Hippique dag bestaat uit een samenwerking tussen verschillende deskundigen op diverse gebieden, onder andere bewegingsanalyse, voedingsadvies en een klinisch onderzoek voor zowel het paard als de ruiter. Het is dus ook mogelijk om zonder paard deel te nemen.

Hier presenteert Tip Top Horseproducts onze favoriete ruitersportartikelen. Zij willen graag hun jarenlange ervaring en expertise met u delen, zodat u het beste item voor u en uw paard kan aanschaffen.
Bij vragen aarzel dan niet om contact met Top Top Horseproducts op te nemen, zij helpen u graag en komen ook bij u op stal met hun verkoopwagen!

 

Indoor Brabant: Internationaal Concours Hippique Indoor Brabant met de Rolex Grand Prix Jumping & Reem Acra FEI World Cup™ Dressage.