Afgelopen weekend was er weer een editie van Jumping Buitenhorst. Twee dagen lang werd er op verschillende niveau’s gestreden om de eerste plaats. Het weekend werd afgesloten met een gezellig feest!

De 1e B rubriek werd gewonnen door Eline Moerings met Hastha (v.Vigo D’arsouilles) zij reed een foutloze ronde die met 73,5 stijlpunt door de jury werd beloond. Quinty van der heijden mocht zich als 2e opstellen met Hippolyta (v.Crespo VDL) zij reed foutloos en kreeg 71,5 stijlpunten van de jury. Met 71 stijlpunten eindigden Carolien Herbers met Goodlord Gold (v.Cardento) en Jeroen Snijders met Exclusive (v.Carthino Z) als 3e.

De 2e B groep werd gewonnen door John Josephs met Ogano Girl, hij werd met 82,5 stijlpunt een duidelijke winnaar. Als 2e mocht Michelle de Leeuw met Hero (v.Arizona) zich opstellen zij kreeg voor haar rit 80,5 stijlpunt. Sophie van Hoord met Desi Belle (v.Al Pacino W) eindigde met 75,5 stijlpunt op de 3e plaats.

De laatste rubriek van de klasse L werd beslist door Thomas Mertens, hij veroverde de winst met zijn paard Blom’s Hiniek (v.Indoctro) hij reed een foutloze barrage in een tijd van 40,94, in 41,81 sec reed hij foutloos door de finish met zijn Blom’s Geisha waardoor hij zich ook als 2e mocht opstellen voor de ereronde. De 3e plaats was er voor Albert Smit met zijn Loredano van de Noordhoek, hij reed eveneens foutloos maar kwam met 42,74 sec net wat later binnen.

Winnaar klasse ZZ was Jil Buijze met Venus (v. Marome Nw). Hij won een schitterende set peesbeschermers gesponsord door Horse & Queen. Winnares van de klasse Z Anoek van der Pluijm met Enrique (v.Baloubet du Rouet) en de winnaar van het 1.40 was Koen Leemans met Dopharma’s Uraniet (v. Emilion). Hij won een prachtige deken gesponsord door Tip Top Horseproducts.

De foto’s zijn door Jeroen Spoolder gemaakt.